Rekrytoimme markkinointipäällikön

Mitä haemme?

Haemme markkinointipäällikköä vastaamaan näkemyksellisestä markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja sen operatiivisesta toteutuksesta osana myyntitiimiämme. Olet utelias ja oma-aloitteinen markkinoinnin ammattilainen, joka hallitsee digitaaliset markkinointiviestinnän kanavat ja työkalut. Hienoa, jos sinulla on lisäksi valmiit ammatilliset verkostot sekä ymmärrät IT- alaa ja kansainvälistä toimintaympäristöä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä työ käytännössä on?

Olennaista tehtävässäsi on tuottaa ja kehittää markkinointiviestintää ja muita toimenpiteitä, joilla kohdeyleisömme aktivoituu kaupallisesti ja joilla pidetään kiinnostusta yllä. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakasmarkkinointi, yritys- ja työnantajamielikuvien vahvistaminen, sisällöntuotanto, liidigenerointi sekä markkinoinnin vaikuttavuuden seuranta ja kehittäminen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä. Saat käyttöösi tehokkaat markkinoinnin työkalut sekä mukavan ja työtäsi tukevan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilökuntaedut. Työpaikkasi voi sijaita Kajaanissa tai Oulussa.

Ketä olemme?

Herman IT on kajaanilainen innovatiivinen teknologiapalveluyritys. Meillä on ainutlaatuinen konesali-infra sekä edistyneet työkalut, joilla valjastaa teknologiat tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa. Meillä on käytössämme analytiikan ja koneoppimisen keinot, kehittyneet ohjelmistoalustat sekä huippuluokan asiantuntijat. Työllistämme jo noin 40 asiantuntijaa ja olemme osa 120-vuotiasta KPO- konsernia. Meille tämä tarkoittaa jatkuvuutta, mutta myös jatkuvaa uudistumista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointilomakkeemme kautta 16.9.2018 mennessä. Voit liittää lomakkeeseen myös LinkedIn- profiilisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kari Maikkola p. 045 636 1884, kari.maikkola@www.hermanit.fi