Privaatit konesalipalvelut maailmanlaajuisesta konesaliverkostosta

Herman IT vastaa kansainvälisesti toimivien yritysten konesalitarpeisiin strategisella kumppanuudella itävaltalaisen Anexian kanssa. Näin suomalainen liike-elämä voi hyödyntää luotettavia globaaleja resursseja liiketoimintansa kehitykseen ja laajentaa globaalia it-työkuormaa. Klagenfurtissa 2006 perustetun Anexian referenssejä ovat mm. Mazda, EA (Electronic Arts, pelit) ja Western Union Bank.

Anexia pystyy tarjoamaan privaattia konesalipalvelua maailmanlaajuisesta infrastruktuuripalvelujärjestelmästä, joka skaalautuu automaattisesti yli 80 maailmanlaajuiseen sijaintiin. Herman IT pystyy nyt ensimmäisenä suomalaisena konesalipalveluiden tarjoajana tarjoamaan samat palvelut ja lokaatiot omille asiakkailleen palveluna.

”DataCenter location as a Service” konseptin avulla tuemme yritysten tarvetta tarjota omille asiakkailleen tietoturvallista konesalipalvelua lähellä loppukäyttäjiä. Herman IT mahdollistaa suomalaisille yrityksille pääsyn pilvipohjaisiin maailmanlaajuisiin data center lokaatioihin yhden ainoan kontaktin ja sopimuksen kautta. Tämä ei ainoastaan ​​anna yrityksille mahdollisuutta kehittää uusia markkinoita ja vähentää toimitusaikaa markkinoille, vaan myös toteuttaa testausta tai tuotantoympäristöjä nopeammin kuin koskaan – hyödyntämällä eri aikavyöhykkeiden mahdollistamia etuja. Latenssin kriittiset yritykset puolestaan hyötyvät pienistä latenssiajoista.

Tietosuojakäytännöt ja -lainsäädännöt voivat vaihdella eri maissa ja aiheuttaa ongelmia yrityksen toimintaan. Tietoja, jotka sisältävät henkilötietoa, ei välttämättä saa siirtää ulkomaille. Asiakkaat saavuttavat parhaan tavoittavuuden ja paikallisen läsnäolon globaalien data center lokaatioiden avulla. Sekä Herman IT:n että Anexian konesalipalveluiden hallintajärjestelmä on ISO 27001 –sertifioitu. Tämän kumppanuuden ansiosta Herman IT pystyy tarjoamaan samat asiakkaan haluamat SLA tasot sekä läpinäkyvät ja ennustettavat kustannussuunnitelmat, kuin kotimaisessakin privaattipilvessämme.

Lisätietoja:
Jani Moilanen, CEO
+358 44 786 7207
jani.moilanen@hermanit.fi

Lue lisää palvelusta ja globaaleista lokaatioistamme.