Herman IT tarjoaa privaattia konesalipalvelua globaalisti yhteistyössä Anexian kanssa

Herman IT vastaa kansainvälisesti toimivien yritysten konesalitarpeisiin strategisella kumppanuudella itävaltalaisen Anexian kanssa

Jatkossa suomalainen liike-elämä voi hyödyntää luotettavia globaaleja resursseja liiketoimintansa kehitykseen ja laajentaa globaalia it-työkuormaa. Klagenfurtissa 2006 perustetun Anexian referenssejä ovat mm. Mazda, EA (Electronic Arts, pelit) ja Western Union Bank.

Anexia tarjoaa privaattia konesalipalvelua maailmanlaajuisesta infrastruktuuripalvelujärjestelmästä, joka skaalautuu automaattisesti yli 80 maailmanlaajuiseen sijaintiin. Herman IT tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena konesalipalveluiden tuottajana samat palvelut ja lokaatiot omille asiakkailleen palveluna.

” DataCenter location as a Service -konseptin avulla tuemme yritysten tarvetta tarjota omille asiakkailleen tietoturvallista konesalipalvelua lähellä loppukäyttäjiä.”

Herman IT mahdollistaa suomalaisille yrityksille pääsyn pilvipohjaisiin maailmanlaajuisiin data center -lokaatioihin yhden ainoan kontaktin ja sopimuksen kautta. Tämä ei mahdollistaa uusien markkinoiden kehittämisen ja vähentää toimitusaikaa. Lisäksi Herman IT:n ja Anexian yhteistyö mahdollistaa testaus- tai tuotantoympäristöjen toteuttamisen nopeammin kuin koskaan – hyödyntämällä eri aikavyöhykkeiden mahdollistamia etuja. Latenssikriittiset yritykset puolestaan hyötyvät pienistä latenssiajoista.

Tietosuojakäytännöt ja -lainsäädännöt voivat vaihdella eri maissa, mikä on ongelmallista. Esimerkiksi henkilötietoja sisältävää dataa ei välttämättä saa siirtää ulkomaille konesali-asiakkaan kotimaasta. Näin ollen asiakkaat saavuttavat parhaan tavoittavuuden ja paikallisen läsnäolon globaalien data center-lokaatioiden avulla.

Sekä Herman IT:n että Anexian konesalipalveluiden hallintajärjestelmä on ISO 27001 –sertifioitu. Uuden kumppanuuden ansiosta Herman IT pystyy tarjoamaan kansainvälistä data center -palvelua tarvitsevalle asiakkaalle samat  SLA-tasot sekä läpinäkyvät ja ennustettavat kustannussuunnitelmat kuin kotimaisenkin privaattipilven asiakkaille.

Anexian julkaisema tiedote yhteistyöstä (eng.)