Herman IT:n toimitusjohtaja vaihtuu

Kaisanet Oy:n hallitus on nimittänyt Jani Moilasen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen, ja Moilanen jättää nykyisen tehtävänsä Herman IT:n toimitusjohtajana 31.5.2019. Herman IT:n tavoin Kaisanet on Kainuun puhelinyhtiön tytäryhtiö, ja se vastaa kuluttaja-asiakkaiden sekä yritysasiakkaiden tietoliikenne- ja päätelaite-tarpeisiin tarjoamalla asiakkaalle sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Jani Moilanen on toiminut Herman IT:n palveluksessa yrityksen perustamisesta saakka ja toimitusjohtajana vuodesta 2016.

– On ollut mahtavaa olla mukana luomassa uutta dataintensiivistä liiketoimintaa motivoituneen tiimin ja vertaansa vailla olevien asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Avoimuus, rohkeus ja vastuullisuus viitoittavat Herman IT:n tietä yhdeksi kiinnostavimmista yrityksistä ja kumppaneista datan hallintaan ja jalostamiseen liittyen. Asiakkaamme arvostavat sitä, että laite – tai lisenssi-investointien sijaan tarvittavat ratkaisut saa kauttamme palveluna, on kyse sitten toiminnanohjauksesta tai vaikka data-analytiikasta. Tässä olemme onnistuneet hyvin ja uskon, että tämä kantaa jatkossakin, Moilanen pohtii.

Herman IT:n strategian mukaisesti yrityksen tavoitteena on luotsata asiakkaat kohti datan arvon kokonaisvaltaista hyödyntämistä liiketoiminnan ja tuotteiden kehittämisessä. Herman IT on osa asiakkaansa arvoketjua tarjoamalla asiakkailleen datan hallintaan ja jalostamiseen liittyviä palveluita: moderneja konesali – ja pilviratkaisuja, älykkäitä ja analytiikkavalmiita tuotantoalustoja sekä osaavan henkilökuntansa ammattitaitoa. Herman IT:llä on oma, suurteholaskentaa varten optimoitu, tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen datakeskus Kajaanissa. Lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen resursseja sovelluskehityksen tehtäviin.

 

Lisätiedot:

Kaisanet Oy, Timo Leppänen, hallituksen puheenjohtaja. Tel. +358 44 551 3031
Herman IT Oy, Jani Moilanen, toimitusjohtaja. Tel. +358 44 786 7207