Työpaikat

Tule osaksi Herman IT:n tarinaa ja kasva kanssamme!

Kasvavassa yrityksessä on aina tilaa osaaville asiantuntijoille. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Meillä on parhaat osaajat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat rattoisasti.

Innovatiivinen ilmapiirimme kannustaa henkilöstöä kohtaamaan vastaantulevat haasteet ja ylittämään ne. Koulutetut esimiehemme puolestaan tukevat työtäsi ja urakehitystäsi. Laaja palvelureppumme sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet antavat henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia urakehityspolulla.

Työpaikalla on hyvä ilmapiiri, vaikka olisikin kiire. Tuntuu, että aina on kuitenkin aikaa kysymyksille ja pienelle pohdinnalle – ja sitten taas mennään. Reilu palkkaus ja hyvät edut ovat tärkeitä, mutta niin on myös se kannustava arki, joka tänne Herman IT:lle on yhdessä onnistuttu luomaan.

Sanna, Herman IT:llä marraskuusta 2018 saakka.

 

Harjoittelupaikat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ohjelmistokehityksen, konesalipalveluiden sekä markkinoinnin- ja myynnin opiskelijoille. Harjoittelussa pääsee tekemään aivan oikeita töitä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

POSTED BY Herman IT | 17.4.2018

Avoimet työhakemukset

Otamme mieluusti vastaan myös avoimia hakemuksia! Ellet löydä sinulle sopivaa työtä juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit hakea meille...

Lue lisää

Kysy lisää meistä tai työpaikoista!

+358 44 734 4201 hanna.turunen@kpo.fi

Hanna Turunen

Henkilöstöpäällikkö

OTA YHTEYTTÄ

[recaptcha size:compact]