Myyntipäällikkö

Etsimme myyntipäällikköä joka löytää ja kehittää uusia asiakkuuksia sekä auttaa asiakkaitamme menestymään poimien juuri oikeat IT-ratkaisut Herman IT:n kattavasta palvelutarjoamasta. Tunnistat asiakkaiden ja toimialojen muuttuvat tarpeet, löydät niihin sopivat IT-ratkaisut ja ymmärrät niiden liiketoiminnalliset vaikutukset.

Olet toiminut aiemmin IT-alan myyntitehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Toimipaikkasi voi olla Kajaani, Oulu tai harkinnan mukaan myös joku muu kaupunki, työ vie sinua asiakkaiden luo eri puolille Suomea. Työkielesi ovat suomi ja englanti.

Odotamme sinulta tavoitteellista ja määrätietoista myyjän roolia. Olet aktiivinen, peloton ja kehittymishaluinen verkostoituja. Sinulla on erityistaito rakentaa luottamusta ja kuunnella asiakasta siten, että osaat tarjota juuri oikean ratkaisun juuri oikeaan tilanteeseen. Voit olla konkari tai urasi alkuvaiheessa, pääasia kuitenkin on, että olet motivoinut ja innostut yhteistyöstä uusien asiakkaiden kanssa.

Meillä on tarjolla vastuullinen avainpelaajan rooli kasvavassa ja kehittyvässä ympäristössä, reilu palkkaus ja erinomaiset henkilöstöedut. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda omaa näkemystäsi myös Herman IT:n kehittämiseen.

Herman IT osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli satavuotias historia.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si  1.12.2019 mennessä.