Case: Soleno

Oululaisella kriittisen liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan erikoistuneella Soleno Oy:llä on pitkät perinteet ja vankka ammattitaito palvella asiakkaitaan. Soleno on toteuttanut vuodesta 2004 alkaen IBM Cognos Business Intelligence ja analytiikka -ratkaisuja menestyksekkäästi asiakkailleen. Palveluihin kuuluvat analytiikka-, suunnittelu- sekä tiedonhallinta palvelut. Soleno järjestää myös asiakkailleen valmiita tai tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia.

Solenon tarjoamat IBM Cognos –ratkaisut pohjautuvat liiketoimintatiedon hallintaan, taloudellisen suorituskyvyn mittaukseen ja strategian hallintaan – joiden avulla analytiikkaa hyödyntävä huippusuorituskyky on mahdollista saavuttaa.

Lähtötilanne

Soleno halusi parantaa yrityksen loppuasiakkaille tarjottavien palveluiden tehoa ja tietoturvallisuutta. Modernit, reaaliaikaiset raportointityökalut vaativat tehokkuutta ja suorituskykyä myös palvelinympäristöltä. Soleno kartoitti alustaratkaisujen tarjontaa ja päätyi Herman IT:n ratkaisuun, sillä se vastasi yrityksen tarpeisiin parhaiten.

”Tarvitsimme suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluillemme. Kumppanin tuli pystyä tarjoamaan laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua tarvittaessa ympärivuorokautisesti”, Solenon toimitusjohtaja Keijo Ylitalo kertoo.

Ratkaisu

Herman IT tarjoaa Solenolle konesaliympäristön, josta Soleno palvelee asiakkaita omilla analytiikka palveluillaan. Toimitamme yhteistyössä loppuasiakkaille mm. Cognos-ympäristöjä. Ratkaisuun vaikuttivat myös Herman IT:n tarjoaman palvelun energiatehokkuus ja ekologisuus. Solenon valitsi palvelun, johon kuuluu 24/7 valvonta ja hallinta, mikä tuo turvaa myös virka-ajan ulkopuolella. Onnistunut ja nopea käyttöönotto sekä oikeanlainen ratkaisu tukevat ja tehostavat Solenon omia palveluita entisestään.

”Herman IT on täyttänyt kaikki vaatimuksemme ja odotuksemme. Olemme saaneet alusta lähtien joustavaa ja nopeaa palvelua”, Ylitalo kertoo tyytyväisenä.

Suosittelisitko Herman IT:tä palveluntarjoajana?

Suosittelisimme ehdottomasti. Olemme niin jo itse asiassa tehneetkin. Laadukasta palvelua on ilo suositella muillekin.

Keijo Ylitalo, toimitusjohtaja, Soleno Oy

 

Lisätietoja toteutetusta ratkaisusta:
Janne Lukkari
Sales manager, Herman IT Oy
+358 44 787 9590
janne.lukkari(a)hermanit.fi

Asiakkaan yhteyshenkilö:
Keijo Ylitalo
Toimitusjohtaja / Soleno Oy
+358 40 559 8291
keijo.ylitalo(a)soleno.fi
soleno.fi