Case: Kouta Media

Kouta Media Oy on brand design -toimisto, joka toteuttaa yritysten liiketoimintaa tukevia brändäys- ja markkinointiratkaisuja vahvalla digitaalisella otteella. Usein asiakkaiden tarpeisiin liittyy jokin sähköinen markkinointi- tai myyntikanava, jotka tarvitsevat taustalleen luotettavat palvelinympäristöt.

Kouta Media kaipasi kumppanikseen ketterää palveluntarjoajaa, joka pystyy toteuttamaan tietoturvallisen ja skaalautuvan palvelinratkaisun heidän testi- ja tuotantoympäristöönsä. Kouta Medialla oli myös vaatimus 24/7 valvontaan ja hallintaan, joka sisältyy Herman IT:n tarjoamaan ratkaisuun.

”Ympärivuorokautinen valvonta ja hallinta antavat meille mielenrauhaa sillä voimme olla varmoja että kumppanimme pitää huolen tuotantoympäristöjemme toiminnasta”, Kouta Median perustaja ja creative director Marko Tervonen kertoo.

Yhteistyön tavoitteena on taata katkottomat digitaaliset palvelut Kouta Median asiakkaille. Marko Tervonen kertoo olevansa tyytyväinen palveluun. Koudan web-sivustot, verkkokaupat, varausjärjestelmät ja sähköpostit toimivat nyt Herman IT:n datakeskuksessa, Kajaanin Renforsin Rannassa.

Vakuutuimme Herman IT:n kyvystä suunnitella ja toteuttaa meille juuri sellainen ratkaisu kuin toivoimme – ottaen huomioon myös tulevaisuuden kehitystarpeet. Emme puhu vain asiakkuudesta, sillä yhteistyömme on kumppanuutta.

Marko Tervonen, Creative director / Founder

 

Asiakkaan yhteyshenkilö:
Marko Tervonen
Creative director / Founder, Kouta Media Oy
+358 40 960 6992
marko(a)koutamedia.fi

Lisätietoja toteutetusta ratkaisusta:
Janne Lukkari
Sales manager, Herman IT Oy
+358 44 787 9590
janne.lukkari(a)hermanit.fi