Case: Kaisanet (SiteMarshal)

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla paikallisesti toimiva nykyaikainen internet-palveluiden sekä tietoliikenteen ja -tekniikan osaaja. Kaisanet tavoittelee liiketoiminnan kasvua erityisesti nykyaikaisilla internet- ja verkkoratkaisuilla, IT-palveluilla sekä turva-alan tuotteilla. Kaisanet ja Herman IT ovat sisaryhtiöitä ja osa 120-vuotiasta KPO konsernia. Kaisanetillä on 120 laitetilaa, joiden valvonta täytyy toteuttaa etänä ja hälytystiedot tarvitaan reaaliajassa.

Herman IT SiteMarshal on tarkoitettu tilojen ja rakennusten valvontaan ja hallintaan. Valvonta- ja ohjaustyökalu antaa reaaliaikaista tietoa mm. laitetilan sisä- ja ulkolämpötilasta, puhaltimien toiminnasta ja hälytyksistä. SiteMarshal soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tietoliikenneoperaattoreiden tarpeisiin ja on integroitavissa asiakkaan omiin järjestelmiin.

Kaisanetillä on nykyisin SiteMarshal – järjestelmän valvonnassa toista sataa laitetilaa, joissa on eri valmistajien DC voimalaitteita. Laitteiden hälytysten kokoaminen yhteen järjestelmään on helpottanut laitteiden hallintaa ja valvontaa huomattavasti. Jokaisella järjestelmällä ja laitteella ei enää tarvitse olla omaa hälytysportaalia ja laitetilojen automatisointi tuo varmuutta käytettävyyteen.

”Valojen, lämmityksen, jäähdytyksen sekä ilmanvaihdon automatisointi takaa energiatehokkaan toiminnan. Ennen SiteMarshal ohjausta, huonosti säädetty lämmitys saattoi olla päällä samaan aikaan kun ilmanvaihto tai jäähdytys (AC) yritti viilentää tilaa ennalta asetettujen arvojen tasolle. Samasta järjestelmästä web-sovelluksen avulla tapahtuva hälytysten hallinta, vikojen sekä ympäristöolosuhteiden osalta on ollut meille hyödyksi”, Kaisanetin järjestelmäpäällikkö Timo Hyvärinen kertoo.

Olemme olleet tyytyväisiä SiteMarshal -palveluun. Järjestelmän ylläpito ja muutostyöt ovat onnistuneet kiitettävästi. Mikäli on ollut tarvetta saada järjestelmä toimimaan toisin, niin Herman IT:ltä sen ohjelmointi on onnistunut nopeasti ja siten kuin olemme sitä toivoneet.

Timo Hyvärinen, järjestelmäpäällikkö

Lisätietoja toteutetusta ratkaisusta:
Janne Lukkari
Sales manager, Herman IT Oy
+358 44 787 9590
janne.lukkari@www.hermanit.fi

Asiakkaan yhteyshenkilö:
Timo Hyvärinen
Järjestelmäpäällikkö, Kaisanet Oy
+358 44 734 4772
timo.hyvarinen@kaisanet.fi