Case: Epec

Epec Oy on älykkäisiin koneenohjausteknologioihin keskittynyt ratkaisutoimittaja, joka auttaa asiakkaitaan suunnittelemaan ja rakentamaan tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia liikkuvia työkoneita. Epecin Epec GlobE IoT-ratkaisut auttavat käyttäjiä maksimoimaan tuottavuutensa. Epec:n asiakkaita ovat mm. Sandvik Mining and Construction ja Ponsse.

Mihin lähdettiin hakemaan ratkaisua?

Epec kaipasi kumppanikseen ketterää palvelutarjoajaa, joka pystyy toteuttamaan tietoturvallisen ja skaalautuvan kapasiteettipalvelun heidän testi- ja tuotantoympäristöönsä, josta Epec voi tarjota kotimaisille sekä kansainvälisille asiakkailleen ensiluokkaisia palveluratkaisuja. Epec Oy:llä oli myös vaatimus 24/7 valvontaan ja hallintaan, joka sisältyy Herman IT:n tarjoamaan ratkaisuun. Neuvotteluiden jälkeen Epec valitsi palveluntuottaja kumppanikseen Herman IT:n.

Kumppani, jolla myös ohjelmistosuunnittelu osaamista

Epec:lle oli tärkeää löytää kumppani, jolla olisi myös osaamista ohjelmistosuunnittelun saralta. ”Kehitämme asiakastarpeisiin soveltuvia ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin, siksi arvostamme kumppania, joka on sitoutunut kehitystyöhön, pystyy tuottamaan turvalliset ja korkean käytettävyyden kapasiteettipalvelut ja tämän lisäksi myös ohjelmistosuunnittelua”. – Marko Takkula kertoo.

”Tässä toteutuksessa on kyse ns. kolmikantayhteistyöstä, jossa mukana on meidän lisäksemme Herman IT ja Wapice / IoT-TICKET tuote. Uskomme siihen, että tulevaisuuden yhteistyö on hedelmällistä, sillä jokainen meistä toteuttaa ominta osaamistaan.” – Marko kertoo.

Miten projekti eteni?

Käyttöönottoprosessi oli selkeän ratkaisusuunnitelman ansiosta onnistunut. Herman IT:llä oli alusta asti selkeä näkemys mitä tehdään ja missä järjestyksessä. Vuoropuhelu meidän, Herman IT:n ja Wapicen tekniikan kanssa oli helppoa.

Marko Takkula, tuotepäällikkö

 

”Me Herman IT:llä haluamme olla Epecille kumppani, joka ei ole vain kylmä kapasiteettipalveluiden tuottaja. Uskon vahvasti, että tekemästämme pitkästä sopimuksesta kertyvän hyötyä kaikille kolmelle osapuolelle.” – sanoo Janne Lukkari.

Lisätietoja:
Janne Lukkari, myyntipäällikkö, Herman IT Oy
+358 44 787 9590
janne.lukkari@www.hermanit.fi

Marko Takkula, tuotepäällikkö, Epec Oy
+358 20 760 8271
marko.takkula@epec.fi