Case: Antell

Antellin juuret ulottuvat aina vuoteen 1880, jolloin Katri Antell ryhtyi myymään leipomaansa leipää Oulun torilla. Hyvänmakuisten tuotteiden maine kiiri kovaa vauhtia ja siitä alkoi Antellin pitkästi yli 130 vuotta jatkunut tarina. Tänään Antell on valtakunnallisesti tunnettu perheyritys, jonka ydinosaamiseen kuuluvat henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan toiminta.

Mihin lähdettiin hakemaan ratkaisua?

Antell lähti etsimään palveluntarjoajaa kapasiteettipalveluihin ja päätyi saamastaan suosituksesta ottamaan yhteyttä kajaanilaiseen Herman IT:hen. Neuvotteluiden jälkeen nämä kaksi pohjoissuomalaista toimijaa allekirjoittivat keskinäisen palvelusopimuksen. Antell siirtyi omasta fyysisestä konesalitilastaan Herman IT:n tarjoamaan kapasiteettipalveluun.

Kumppani löytyi läheltä

Antellille oli tärkeää löytää osaava kumppani läheltä. Yrityksessä arvostetaan suomalaisuutta ja pohjoisuutta. ”On rauhoittavaa tietää tarkalleen missä yrityksen data pyörii. Herman IT suunnitteli ja toteutti meille juuri tarvitsemamme ratkaisun.”

Uskomme vahvasti siihen, että homma toimii parhaiten silloin, kun liiketoiminnan osa-alueet ovat tasapainossa ja jokainen toteuttaa ominta osaamistaan. Me keskitymme laadukkaiden henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Kumppanimme pitää huolen, että konesaliprosessimme pyörii sujuvasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Ari Huilaja, järjestelmäkehityspäällikkö

Miten projekti onnistui?

”Käyttöönotto oli tiukasta aikataulustaan huolimatta nopea ja onnistunut prosessi. Herman IT:n tuotantotiimi teki erittäin hyvää työtä ja vuoropuhelu meidän tekniikan kanssa oli mutkatonta.” – Ari Huilaja toteaa.

”Me Herman IT:llä haluamme olla Antellille kumppani, joka pystyy auttamaan heitä digitalisaati-on hyödyntämisessä Antellin liiketoiminnan eri osa-alueilla. Pitkä sopimus vahvan ja valtakunnallisesti tunnetun yrityksen kanssa on merkittävä luottamuksen osoitus Herman IT:lle ” – sanoo Janne Lukkari.

Lisätietoja:
Janne Lukkari, myyntipäällikkö, Herman IT Oy
+358 44 787 9590
janne.lukkari@www.hermanit.fi

Ari Huilaja, järjestelmäkehityspäällikkö, Antell
+358 20 770 2021
ari.huilaja@antell.fi