Pilviratkaisut ketterän kehittämisen tueksi

On tärkeää keskittyä olennaiseen – voittavien palveluiden kehittämiseen

Korkeatasoista turvallisuutta ja palvelunhallintaa sekä joustavuutta ja tehokkuutta. Tarpeiden mukaan skaalattava pilvipalvelu tukee asiakkaan liiketoiminnan kehittämistä  ja kasvua mukautumalla asiakkaan tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Herman IT tarjoaa asiakkaan käyttöön palvelurikkaan privaattipilven, joka tuo julkipilven parhaat palvelut hallitusti ja helposti käyttöösi.

HIT Privaattipilvi     HIT Global Cloud     HIT Hybrid Cloud

Lue, miten Herman IT hyödyntää IBM:n pilvistrategiaa palveluntarjonnassaan.

Lataa opas klikkaamalla banneria!

Räätälöitävä privaattipilvi sopii kaikkeen palveluntuotantoon

Privaattipilvi on erinomainen valinta kaikenlaisille palveluille. Palvelutaso voidaan valita palvelun kriittisyydestä riippuen. Toimintakriittiset palvelut voidaan sijoittaa korkean käytettävyyden ympäristöön. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös edullisempi perustason ratkaisu. Palvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Loppukäyttäjän onnistunut asiakaskokemus on toimivan IT-infrastruktuurin tulos

Herman IT Global Cloud on privaattipilvipalvelu, joka tukee asiakkaamme palveluntuotantoa kaikilla mantereilla, yli 80 lokaatiossa ja 40 maassa. Asiakkaalle riittää yksi palvelusopimus kanssamme ja me huolehdimme kaikesta muusta: tietoliikenteestä, pilvipalvelun ylläpidosta ja lainsäädännön vaatimuksista. Asiakas saa käyttöönsä työkalun, jolla hän voi itse hallita ympäristöjään, sekä provisioida käyttöönsä palveluita eri puolille maailmaa vain muutamissa minuuteissa.

  • Palvelu on lähellä loppukäyttäjää – miellyttävä asiakaskokemus on ratkaisevan tärkeä
  • Palvelu kattaa kaiken tarvittavan – ei haastavaa toimittajakokonaisuuden ja sopimuksien hallintaa
  • Palvelun myötä saat mahdollisuuden valita datakeskuksen 40 eri maasta, näin kansallinen lainsäädäntö rajoita toimintaasi, sillä dataa tarvitse siirtää kohdemaan ulkopuolelle.

Räätälöity hybridipilvi tulee liiketoimintaasi optimaalisesti

HIT Hybridipilviratkaisussa IT-infrasturkuuti muodostuu konesalin, erilaisten pivliratkaisujen ja on premises -palveluiden yhdistelmästä. Hybridipilven joustavuus tuo kustannussäästöjä, työn tehokkuutta ja tietoturvaa. Herman IT:n hybridipilvi palvelun avulla hybridipilvi saadaan kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti keskitettyyn hallintaan.

Älykkäät, analytiikkavalmiit alustat sekä modernit sovelluskehityksen alustat

Herman IT  tukee asiakastaan digitaalisessa murroksessa  tarjoamalla palveluina uusimmat sovelluskehityksen alustat sekä analytiikkavalmiit, älykkäät alustat datan hyödyntämiseksi. Asiantuntijamme auttavat asiakasta myös datan käsittelyssä analytiikkavalmiiksi. Esimerkiksi tekoälyn kehittämisessä onkin oleellista löytää juuri oikea data valtavasta puhdistettavasta datamassasta.

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä pikimmin!

Ulkoista palvelinympäristö

Asiakkaan tarpeesta riippuen voimme toteuttaa palvelinympäristöjen ulkoistukset hallinnoimalla asiakkaan palvelimia. Näin voitte vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin. Ulkoistus voidaan toteuttaa vaiheittain esimerkiksi jo maksettujen lisenssien ja nykyisten laitteiden elinkaaren optimoimiseksi. Käyttöönotto onnistuu nopeasti ja suoraviivaisesti ammattitaitoisen tiimimme käsissä. Jokaiseen käyttöönottoon laadimme käyttöönottosuunnitelman, jonka avulla pystymme reagoimaan myös yllättäviin haasteisiin nopeasti.

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 5.3.2019

Datanhallinnan helppous mahdollistaa ketterän kansainvälistymisen

Moni suomalainen yritys tähyää kasvu-uria kotimaan ulkopuolella. Erityisesti SaaS-yhtiöiden kohdalla pääsy globaaleille markkinoille on hyvä mahdollisuus ja liiketoiminnan käynnistäminen...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 20.2.2019

Neljä tärkeää näkökulmaa hybridipilven hyödyntämiseen

Tutkimustulosten mukaan nykyisin jo 71 % yrityksistä käyttää kolmea tai useampaa eri pilvipalvelua. Keskimäärin yrityksellä on käytössään yli 1000...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 20.2.2019

Herman IT hyödyntää IBM:n pilvistrategiaa tehokkaasti

100% julkipilvi ei koskaan toteutunut. Suuret julkipilvitoimijat – AWS, Azure, IBM ja Google -liputtavat nyt hybridipilven suuntaan, mutta eivät...

Lue lisää

Kiinnostuitko

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Janne Lukkari

Sales Manager

Veli-Antti Leinonen

Sales Manager

Kari Maikkola

Sales Director

OTA YHTEYTTÄ