Pilviratkaisut ketterän kehittämisen tueksi

On tärkeää keskittyä olennaiseen – voittavien palveluiden kehittämiseen

 Tarpeittesi mukaan skaalautuva pilvipalvelu tukee sinua liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvussa, sillä se mukautuu  tarpeisiisi nopeasti ja edullisesti. Herman IT tarjoaa asiakkaan käyttöön palvelurikkaan privaattipilven, joka tuo julkipilven parhaat palat hallitusti ja helposti käyttöösi – ilman yllättäviä kustannuksia.

HIT Privaattipilvi     HIT Global Cloud     HIT Hybrid Cloud

Lue, miten Herman IT hyödyntää IBM:n pilvistrategiaa palveluntarjonnassaan.

Lataa opas klikkaamalla banneria!

Asiakkaasi ansaitsee optimaalisen palvelun käyttökokemuksen

Herman IT Global Cloud on privaattipilvipalvelu, joka tukee asiakkaamme palveluntuotantoa kaikilla mantereilla, yli 80 lokaatiossa ja 40 maassa. Asiakkaalle riittää yksi palvelusopimus kanssamme ja me huolehdimme kaikesta muusta: tietoliikenteestä, pilvipalvelun ylläpidosta ja lainsäädännön vaatimuksista. Asiakas saa käyttöönsä työkalun, jolla hän voi itse hallita ympäristöjään, sekä provisioida käyttöönsä palveluita eri puolille maailmaa vain muutamissa minuuteissa.

  • Palvelu on lähellä loppukäyttäjää – miellyttävä asiakaskokemus on ratkaisevan tärkeä
  • Palvelu kattaa kaiken tarvittavan – ei haastavaa toimittajakokonaisuuden ja sopimuksien hallintaa
  • Palvelun myötä saat mahdollisuuden valita datakeskuksen 40 eri maasta, näin kansallinen lainsäädäntö rajoita toimintaasi, sillä dataa tarvitse siirtää kohdemaan ulkopuolelle.

Lue lisää: Datanhallinnan helppous tarkoittaa ketterää kansainvälistymistä

Hybridi on uusi musta

HIT Hybridipilviratkaisussa IT-infrastruktuuri muodostuu konesalin, erilaisten pilviratkaisujen ja on prem-palveluiden yhdistelmästä. Hybridipilven joustavuus tuo kustannussäästöjä, työn tehokkuutta ja tietoturvaa. Herman IT:n avulla hybridipilvi saadaan kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti keskitettyyn hallintaan, yhteen näkymään. Hybridi on uusi musta eikä sataprosenttinen julkipilvi sittenkään toteutunut – tarvitaan optimoituja ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Lue lisää: Poimi neljä tärkeää näkökulmaa hybridipilven hyödyntämiseen!

Tekoälyn kehittäminen alkaa datan siivoamisella

Herman IT  tukee asiakastaan digitaalisessa murroksessa  tarjoamalla palveluina uusimmat sovelluskehityksen alustat sekä analytiikkavalmiit, älykkäät alustat datan hyödyntämiseksi. Asiantuntijamme auttavat asiakasta myös datan käsittelyssä analytiikkavalmiiksi. Esimerkiksi tekoälyn kehittämisessä onkin oleellista löytää juuri oikea data valtavasta puhdistettavasta datamassasta.

Lue Lisää: Vinkit ensimmäisen AI-projektin käynnistämiseksi!

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä pikimmin!

Ulkoista palvelinympäristö

Asiakkaan tarpeesta riippuen voimme toteuttaa palvelinympäristöjen ulkoistukset hallinnoimalla asiakkaan palvelimia. Näin voitte vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin. Ulkoistus voidaan toteuttaa vaiheittain esimerkiksi jo maksettujen lisenssien ja nykyisten laitteiden elinkaaren optimoimiseksi. Käyttöönotto onnistuu nopeasti ja suoraviivaisesti ammattitaitoisen tiimimme käsissä. Jokaiseen käyttöönottoon laadimme käyttöönottosuunnitelman, jonka avulla pystymme reagoimaan myös yllättäviin haasteisiin nopeasti.

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 10.4.2019

Miksi konesalien energiaverotusta pitäisi muuttaa?

Dataa tuotetaan ja kulutetaan yhä kiihtyvällä tahdilla. Dataa tuotetaan kaikkialla, ja valtaosa käyttämistämme palveluista on jo digitaalisia, tai niihin...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 25.3.2019

Nopeat omaksujat vievät toimialojensa kärkisijat tekoälyn mitalla

AI tulee rytinällä ja on aikeissa mullistaa jokaisen toimialan. Vaikutukset näkyvät erityisesti perinteisillä toimialoilla, kuten teollisuudessa, maataloudessa, energiateollisuudessa ja...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 5.3.2019

Datanhallinnan helppous mahdollistaa ketterän kansainvälistymisen

Moni suomalainen yritys tähyää kasvu-uria kotimaan ulkopuolella. Erityisesti SaaS-yhtiöiden kohdalla pääsy globaaleille markkinoille on hyvä mahdollisuus ja liiketoiminnan käynnistäminen...

Lue lisää

Kiinnostuitko

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Janne Lukkari

Sales Manager

Veli-Antti Leinonen

Sales Manager

Kari Maikkola

Sales Director

OTA YHTEYTTÄ