Mistä tunnistaa ekotehokkaan datakeskuksen?

Konesaliteollisuus kuluttaa paljon sähköä, mutta mistä muista tekijöistä alan ympäristövaikutukset syntyvät? Ja ennen kaikkea, miten haitallisia ympäristövaikutuksia voidaan pienentää?

Samat periaatteet pätevät haitallisten ympäristövaikutusten arviointiin, puhutaanpa sitten palvelimien sijoittamisesta konesaliin tai pilvipalvelun ostamisesta kapasiteetin tarjoajalta.

Oppaan avulla saat valmiudet arvoida datanhallinnan palveluntuottajan ekotehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä, kun painit hankintapäätöksen kanssa.

 

Lähetämme oppaan sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion, ellet löydä esitettä saapuneiden viestien kansiosta.

Digitaalinen muutos ja liiketoiminnan datajohtoinen kehittäminen vaativat asiantuntevan mahdollistajan ja kumppanin

Herman IT  tukee asiakastaan digitaalisessa murroksessa  tarjoamalla palveluina uusimmat sovelluskehityksen alustat sekä analytiikkavalmiit, älykkäät alustat datan hyödyntämiseksi. Asiantuntijamme auttavat asiakasta myös datan käsittelyssä analytiikkavalmiiksi. Esimerkiksi tekoälyn kehittämisessä onkin oleellista löytää juuri oikea data valtavasta puhdistettavasta datamassasta.

Lisäksi Herman IT tuottaa konesali- ja privaattipilvipalveluita sekä hybrid- ja multi cloud -hallinnan palveluita. Yrityksen data center Kajaanin Renforsin Rannassa on optimoitu erityisesti suurteholaskennan tarpeisiin.

Herman IT Oy on konesalipalveluiden edelläkävijä yhdistäen prosessiteollisuuden ja kiertotalouden parhaat käytänteet, modernit maailman johtavat IT-teknologiat ja huippuosaamisen. Olemme osa kainuulaista suurteholaskennan ekosysteemia.

 

 

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 6.6.2019

Kehitä ketterämmin, laita koodi konttiin

Konttiteknologia on sovelluskehityksen ketterä mahdollistaja, joka vapauttaa resursseja ja tuottaa säästöjä. Kontti lyhyesti Kontteja ja kontitusta voi kuvailla monellakin...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 10.4.2019

Miksi konesalien energiaverotusta pitäisi muuttaa?

Dataa tuotetaan ja kulutetaan yhä kiihtyvällä tahdilla. Dataa tuotetaan kaikkialla, ja valtaosa käyttämistämme palveluista on jo digitaalisia, tai niihin...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 25.3.2019

Nopeat omaksujat vievät toimialojensa kärkisijat tekoälyn mitalla

AI tulee rytinällä ja on aikeissa mullistaa jokaisen toimialan. Vaikutukset näkyvät erityisesti perinteisillä toimialoilla, kuten teollisuudessa, maataloudessa, energiateollisuudessa ja...

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ