Mistä tunnistaa ekotehokkaan datakeskuksen?

Konesaliteollisuus kuluttaa paljon sähköä, mutta mistä muista tekijöistä alan ympäristövaikutukset syntyvät? Ja ennen kaikkea, miten haitallisia ympäristövaikutuksia voidaan pienentää?

Samat periaatteet pätevät haitallisten ympäristövaikutusten arviointiin, puhutaanpa sitten palvelimien sijoittamisesta konesaliin tai pilvipalvelun ostamisesta kapasiteetin tarjoajalta.

Oppaan avulla saat valmiudet arvoida datanhallinnan palveluntuottajan ekotehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä, kun painit hankintapäätöksen kanssa.

 

Lähetämme oppaan sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion, ellet löydä esitettä saapuneiden viestien kansiosta.

Digitaalinen muutos ja liiketoiminnan datajohtoinen kehittäminen vaativat asiantuntevan mahdollistajan ja kumppanin

Herman IT  tukee asiakastaan digitaalisessa murroksessa  tarjoamalla palveluina uusimmat sovelluskehityksen alustat sekä analytiikkavalmiit, älykkäät alustat datan hyödyntämiseksi. Asiantuntijamme auttavat asiakasta myös datan käsittelyssä analytiikkavalmiiksi. Esimerkiksi tekoälyn kehittämisessä onkin oleellista löytää juuri oikea data valtavasta puhdistettavasta datamassasta.

Lisäksi Herman IT tuottaa konesali- ja privaattipilvipalveluita sekä hybrid- ja multi cloud -hallinnan palveluita. Yrityksen data center Kajaanin Renforsin Rannassa on optimoitu erityisesti suurteholaskennan tarpeisiin.

Herman IT Oy on konesalipalveluiden edelläkävijä yhdistäen prosessiteollisuuden ja kiertotalouden parhaat käytänteet, modernit maailman johtavat IT-teknologiat ja huippuosaamisen. Olemme osa kainuulaista suurteholaskennan ekosysteemia.

 

 

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 5.5.2020

Varmistamisen tärkeydestä – Office 365 Backup

 ”Tosimies ei varmista” – vai miten se on?  Otsikon kommentin kuulin työssäni 2000-luvun alkupuolella. Kommentti herätti hämmennystä ja epäuskoa lausujan ammattitaitoa kohtaan. Vaikka lausunto olikin pääosin huonoa huumoria, tuo sen...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 4.3.2020

Autoteollisuuden tuotekehityshaasteita ratkotaan ekosysteemeissä

Murrosvaiheessa oleva autoteollisuus (automotive), mukaan lukien kuljetusala, on edelleen keskeinen toimiala Euroopan vaurauden takana. Ala työllistää suoraan tai epäsuorasti...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 20.2.2020

Kun dataa joutuu hukkaan, on syynä usein ihminen

Miten varautua datakatoon ja mikä on kokonaisedullisin tapa varmistaa jatkuvuus? Digitaalinen liiketoiminta, eli lähestulkoon aivan kaikki liiketoiminta tavalla tai...

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ