Räätälöitävät IT-ympäristöt ja pilviratkaisut

Joustavat ja räätälöitävät IT-ympäristöt tukevat liiketoimintasi tavoitteita

Tarpeittesi mukaan skaalautuva pilvipalvelu tukee sinua liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvussaa. Herman IT tarjoaa asiakkaan käyttöön palvelurikkaan privaattipilven, joka tuo julkipilven parhaat palat hallitusti ja helposti käyttöösi – ilman yllättäviä kustannuksia.

Lue, miten Herman IT hyödyntää IBM:n pilvistrategiaa palveluntarjonnassaan.

Globaali konnektiviteetti takaa tyytyväiset asiakkaat

Herman IT Global Cloud on privaattipilvipalvelu, joka tukee asiakkaamme digitaalista palveluntuotantoa kaikilla mantereilla, yli 80 lokaatiossa ja 40 maassa.  Asiakas voi räätälöidä IT-ympäristöään ja valita käyttöönsä palveluita tarpeensa mukaan.

  • Palvelu on lähellä loppukäyttäjää – miellyttävä asiakaskokemus on ratkaisevan tärkeä
  • Palvelu kattaa kaiken tarvittavan – ei haastavaa toimittajakokonaisuuden ja sopimuksien hallintaa
  • Palvelun myötä saat mahdollisuuden valita datakeskuksen 40 eri maasta, näin kansallinen lainsäädäntö rajoita toimintaasi, sillä dataa tarvitse siirtää kohdemaan ulkopuolelle.

Lue lisää: Datanhallinnan helppous tarkoittaa ketterää kansainvälistymistä

Hybridi on uusi musta

HIT Hybridipilviratkaisussa IT-infrastruktuuri muodostuu konesalin, erilaisten pilviratkaisujen ja on prem-palveluiden yhdistelmästä. Hybridipilven joustavuus tuo kustannussäästöjä, lisää työn tehokkuutta ja parantaa tietoturvaa. Herman IT:n hybridipilvipalvelun avulla pilviratkaisu saadaan kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti keskitettyyn hallintaan, yhteen näkymään.

Lue lisää: Poimi neljä tärkeää näkökulmaa hybridipilven hyödyntämiseen!

AI vaatii toimivan IA:n – tekoälyn kehittämisen haasteisiin optimoitu infrastruktuuri

Herman IT  tukee asiakastaan digitaalisessa murroksessa  tarjoamalla palveluina uusimmat sovelluskehityksen alustat sekä analytiikkavalmiit, älykkäät alustat datan hyödyntämiseksi. Asiantuntijamme auttavat asiakasta myös datan käsittelyssä analytiikkavalmiiksi. Esimerkiksi tekoälyn kehittämisessä onkin oleellista löytää juuri oikea data valtavasta puhdistettavasta datamassasta.

Lataa dataanalytiikkaopas klikkaamalla banneria!

Lue Lisää: Vinkit ensimmäisen AI-projektin käynnistämiseksi!

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä pikimmin!

Ulkoista palvelinympäristö

Asiakkaan tarpeesta riippuen voimme toteuttaa palvelinympäristöjen ulkoistukset hallinnoimalla asiakkaan palvelimia. Näin voitte vapauttaa omia resurssejanne ja ohjata niitä liiketoimintaanne paremmin edistäviin tehtäviin. Ulkoistus voidaan toteuttaa vaiheittain esimerkiksi jo maksettujen lisenssien ja nykyisten laitteiden elinkaaren optimoimiseksi. Käyttöönotto onnistuu nopeasti ja suoraviivaisesti ammattitaitoisen tiimimme käsissä. Jokaiseen käyttöönottoon laadimme käyttöönottosuunnitelman, jonka avulla pystymme reagoimaan myös yllättäviin haasteisiin nopeasti.

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 6.6.2019

Kehitä ketterämmin, laita koodi konttiin

Konttiteknologia on sovelluskehityksen ketterä mahdollistaja, joka vapauttaa resursseja ja tuottaa säästöjä. Kontti lyhyesti Kontteja ja kontitusta voi kuvailla monellakin...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 10.4.2019

Miksi konesalien energiaverotusta pitäisi muuttaa?

Dataa tuotetaan ja kulutetaan yhä kiihtyvällä tahdilla. Dataa tuotetaan kaikkialla, ja valtaosa käyttämistämme palveluista on jo digitaalisia, tai niihin...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 25.3.2019

Nopeat omaksujat vievät toimialojensa kärkisijat tekoälyn mitalla

AI tulee rytinällä ja on aikeissa mullistaa jokaisen toimialan. Vaikutukset näkyvät erityisesti perinteisillä toimialoilla, kuten teollisuudessa, maataloudessa, energiateollisuudessa ja...

Lue lisää

Kiinnostuitko

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Janne Lukkari

Sales Manager

Veli-Antti Leinonen

Sales Manager

Kari Maikkola

Sales Director

OTA YHTEYTTÄ