IT-infra pilvestä – SuperCloud

Herman IT SuperCloud ja globaalit yhteydet

Herman IT SuperCloud on helposti ostettava palvelu globaalin IT-infrastruktuurin tarpeisiin. SuperCloud varmistaa laadukkaan palveluntuotannon kaikkialla maailmassa, läpinäkyvästi, lokaalisti ja lyhyellä latenssilla – kansallisen lainsäädännön huomioiden.

Herman IT SuperCloud tarjoaa joustavaa kapasiteettia kaikkiin tarpeisiin, kaikkialla maailmassa, suorituskykyisesti ja skaalautuvasti. SuperCloud on yhdistettävissä helposti muihin ympäristöihin ja palvelurikas pilvi kattaa laajalti asiakkaidemme lisäpalveluiden tarpeet. Lisäksi me tuemme ja laajennamme asiakkaamme IT-tiimin osaamista, autamme tasaamaan tiimin kuormitusta ja mahdollistamme 24/7-tuen tarjoamisen.

Globaali konnektiviteetti takaa tyytyväiset asiakkaat

Herman IT SuperCloud on privaattipilvipalvelu, joka tukee asiakkaamme digitaalista palveluntuotantoa kaikilla mantereilla, yli 90 lokaatiossa ja 40 maassa. Kauttamme saat suorat yhteydet Venäjälle, Kiinaan ja vaikkapa Frankfurtiin.

  • 1 Tbs External Capacity
  • 2 Tbs Total Backbone Capacity
  • 80% Peering traffic
  • 6 Internet exhanges
  • N+1 Redundant operation

 

Käyttöösi saat hallintatyökalun, joka antaa sinulle läpinäkyvyyden ja hallinnan myös olemassa oleville ympäristöillesi, olipa ne sijoitettu omaan konesaliisi tai toiselle pilvipalvelu kumppanille. Työkalun avulla voit helposti skaalata palveluitamme, sekä provisioida uusia palveluita sinne missä asiakkaasikin ovat, vain muutamissa minuuteissa.

Tutkimuksen mukaan 53 % mobiilikäyttäjistä hylkää palvelun, jos sen lataaminen kestää yli kolme sekuntia. On siis valittava datanhallintapalvelu ja IT-infrastruuri, joka on loppukäyttäjää lähellä ja joka takaa loppuasiakkaalle miellyttävän käyttökokemuksen.

Lue lisää: Datanhallinnan helppous tarkoittaa ketterää kansainvälistymistä

Kerro meille tarpeestasi, ja me palaamme seuraavana työpäivänä asiaan!

 

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 14.11.2019

Sinulla on mahdollisuus kurkistaa Herman IT:n päivään

Herman IT:llä työskentelee monipuolinen joukko osaajia, joiden tekemä työ näkyy asiakkaillemme monin eri tavoin. Mitä tekee System Designer Samuli...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 6.11.2019

Think Summit Helsinki 2019

Think Summit on IBM:n vuotuinen lippulaivatapahtuma, joka kokoaa päiväksi yhteen niin IBM:n kumppanit kuin asiakkaatkin. Päivän aikana kuullaan kiinnostavia...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 24.10.2019

Laitetilapalvelu IT-strategian osana

Laitetilapalvelu, tunnetaan myös colocation-palvelun nimellä, on palvelu, jossa datakeskusoperaattori tarjoaa asiakkaidensa palvelimille ja muille laitteille tilan omasta konesalistaan. Palvelumaksu...

Lue lisää

Kiinnostuitko

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Janne Lukkari

Sales Manager

Veli-Antti Leinonen

Sales Manager

Kari Maikkola

Sales Director

OTA YHTEYTTÄ