IT-infra pilvestä – SuperCloud

Herman IT SuperCloud ja globaalit yhteydet

Herman IT SuperCloud on helposti ostettava palvelu globaalin IT-infrastruktuurin tarpeisiin. SuperCloud varmistaa laadukkaan palveluntuotannon kaikkialla maailmassa, läpinäkyvästi, lokaalisti ja lyhyellä latenssilla – kansallisen lainsäädännön huomioiden.

Herman IT SuperCloud tarjoaa joustavaa kapasiteettia kaikkiin tarpeisiin, kaikkialla maailmassa, suorituskykyisesti ja skaalautuvasti. SuperCloud on yhdistettävissä helposti muihin ympäristöihin ja palvelurikas pilvi kattaa laajalti asiakkaidemme lisäpalveluiden tarpeet. Lisäksi me tuemme ja laajennamme asiakkaamme IT-tiimin osaamista, autamme tasaamaan tiimin kuormitusta ja mahdollistamme 24/7-tuen tarjoamisen.

Globaali konnektiviteetti takaa tyytyväiset asiakkaat

Herman IT SuperCloud on privaattipilvipalvelu, joka tukee asiakkaamme digitaalista palveluntuotantoa kaikilla mantereilla, yli 90 lokaatiossa ja 40 maassa. Kauttamme saat suorat yhteydet Venäjälle, Kiinaan ja vaikkapa Frankfurtiin.

  • 1 Tbs External Capacity
  • 2 Tbs Total Backbone Capacity
  • 80% Peering traffic
  • 6 Internet exhanges
  • N+1 Redundant operation

 

Käyttöösi saat hallintatyökalun, joka antaa sinulle läpinäkyvyyden ja hallinnan myös olemassa oleville ympäristöillesi, olipa ne sijoitettu omaan konesaliisi tai toiselle pilvipalvelu kumppanille. Työkalun avulla voit helposti skaalata palveluitamme, sekä provisioida uusia palveluita sinne missä asiakkaasikin ovat, vain muutamissa minuuteissa.

Tutkimuksen mukaan 53 % mobiilikäyttäjistä hylkää palvelun, jos sen lataaminen kestää yli kolme sekuntia. On siis valittava datanhallintapalvelu ja IT-infrastruuri, joka on loppukäyttäjää lähellä ja joka takaa loppuasiakkaalle miellyttävän käyttökokemuksen.

Lue lisää: Datanhallinnan helppous tarkoittaa ketterää kansainvälistymistä

Kerro meille tarpeestasi, ja me palaamme seuraavana työpäivänä asiaan!


[recaptcha size:compact theme:dark]

 

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 12.9.2019

Case Rollock – Security through the cloud

Smart Lock Market Growth Boosted By the Rising Popularity of Smartphones As the global smart lock industry is in...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 30.8.2019

Työharjoittelussa Herman IT:llä

Aleksi, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Kajaanin ammattikorkeakoulusta -Hakeuduin Herman IT:lle työharjoitteluun opiskelijoille suunnatun mobiilisovelluksen Tuudon kautta. Ilmoituksessa etsittiin myynnin-...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 16.8.2019

Partner Blog: Learning from data and providing hidden insights

Nelson Fernandes, Senior VP Product & Global Business Development, Planet-AI Planet-AI is a science and R&D driven software company...

Lue lisää

Kiinnostuitko

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Janne Lukkari

Sales Manager

Veli-Antti Leinonen

Sales Manager

Kari Maikkola

Sales Director

OTA YHTEYTTÄ

[recaptcha size:compact]