Globaalit lokaatiot

Herman IT vastaa kansainvälisesti toimivien yritysten konesalitarpeisiin strategisella kumppanuudella itävaltalaisen Anexian GmbH:n kanssa. Klagenfurtissa 2006 perustetulla Anexialla on konesalipalvelua tarjolla kaikilla mantereilla yli 80 lokaatiossa. Herman IT pystyy nyt tarjoamaan samat palvelut ja globaalit lokaatiot omille asiakkailleen palveluna.

”DataCenter location as a Service” tuo meille uuden tavan tukea asiakkaidemme tarpeita tarjota omille asiakkailleen tietoturvallista konesalipalvelua lähellä loppukäyttäjiä. Kaikki tämä on haluttu tehdä vielä mahdollisimman helpoksi, eli tarjoamme kaiken palveluna. Halutessaan asiakkaalle voidaan antaa mahdollisuudet hallita kapasiteettia itsekin, mutta myös tämä hoidetaan mieluusti Herman IT:n toimesta.

Tietosuojakäytännöt ja -lainsäädännöt voivat vaihdella eri maissa ja aiheuttaa ongelmia yrityksen toimintaan. Tietoja, jotka sisältävät henkilötietoa, ei välttämättä saa siirtää ulkomaille. Asiakkaat saavuttavat parhaan tavoittavuuden ja paikallisen läsnäolon globaalien data center lokaatioiden avulla. Sekä Herman IT:n että Anexian konesalipalveluiden hallintajärjestelmä on ISO 27001 –sertifioitu. Tämän kumppanuuden ansiosta Herman IT pystyy tarjoamaan samat asiakkaan haluamat SLA tasot sekä läpinäkyvät ja ennustettavat kustannussuunnitelmat, kuin kotimaisessakin privaattipilvessämme.

Lataa lisätietoa palvelusta.

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 28.9.2018

Data Cloud Europe 2018 – Part 1

Data Cloud Europe 2018 was the 15th year in the conference history.  Conference is recognized as a beacon of...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT | 20.6.2018

Blogi: Harjoittelussa Herman IT:llä

Näin harjoittelun päätteeksi on hyvä vähän avata kokemuksia. Aloitetaanpa siitä kuinka päädyin harjoitteluun Herman IT:lle. Sain tietää Data Center...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT | 15.6.2018

Blogi: Herman IT ja Kajaanin ammattikorkeakoulu – Rohkeita yhdessä

Kasvavana yrityksenä tarvitsemme yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneita tarvitaan tunnettuuden rakentamiseen, tulevaisuuden osaajien kasvattamiseen, yhteisten liiketoiminnallisten hyötyjen luomiseen sekä omien työntekijöidemme työn...

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Kari Maikkola

Sales Director

Janne Lukkari

Sales Manager

OTA YHTEYTTÄ