Palvelinympäristöt

Räkkikaapit

Palvelumme on paljon muuta kuin pelkkä räkkikaappi. Kattava lisävalikoima tietoliikenne-, smart hands- ja tietoturvapalveluita on vasta alkusoittoa. Colocation palvelumme asiakkaat arvostavat maailmanluokan konesalimme tehokkuutta, joka perustuu alle 1,2 PUE-tehokkuuteen. Jokainen räkkikaappi on varustettu kahdella virranottimella itsenäisistä virtakiskoista, A-syöttö on UPS-varmennettu ja B-syöttö varmentamaton. ”True-2N” System + System sähkönsyöttö saadaan suoraan Suomen kantaverkosta. Tämä lisäksi tarjoamme vastaanotto-, asennus- ja valvontapalveluita, joihin voidaan sisällyttää kaikki asiakkaan tarvitsemat käyttöönottoon ja päivittäiseen operointiin tarvittavat palvelut.

Palveluun kuuluu:
– kylmäkäytävä jäähdytys
– Räkki virtalähde 32A 3-vaihe
– Suunniteltu räkkikaappi kuorma 16 kW
– A+B sähkönsyöttö (True-2N)
– Räkkikaappi 42U (600-800 mm)
– PDU:t 3-vaihe 32A
– Optio Biometric turvalukko

Dedikoidut ”häkit”

Herman IT tarjoaa dedikoitua ”häkkitilaa” asiakkaille, jotka tarvitsevat järeämpää turvallisuutta ja yksityisyyttä. Asiakkaan aidattu alue lisää yhden fyysisen tietoturva kerroksen, vaarantamatta kuitenkaan jäähdytyksen tehokkuutta.

Yleisimpiä käyttötapauksia dedikoidulle ”häkkitilalle” ovat: High security Blockchain ympäristöt, toimialakohtaiset HPC –ympäristöt sekä dedikoitujen pilviympäristöjen palvelin ja levykapasiteetti.

Data Center hallit

Konesalitiimimme ja partnereidemme avulla voimme auttaa asiakkaitamme konesalin suunnittelussa, rakentamisessa, valvonnassa sekä ylläpidossa. Voimme tarjota uuden konesalin täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti, avaimet käteen toimituksena. Alueellisten- ja strategisten kumppaneiden avulla Herman IT avustaa asiakkaitaan saamaan Renforsin Rannan kustannushyödyt heti käyttöön.

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana mitoittaaksemme tarjouksemme tarvettanne vastaavaksi.


[recaptcha size:compact theme:dark]

Operaattorineutraalina konesalina mahdollistamme asiakkaalle vapauden kilpailuttaa yhteytensä eri operaattoreiden kesken. Alueelle tulee useita fyysisiä kuitureittejä Herman IT meet-me huoneisiin. Asiakkailla ei ole pääsyä näihin tiloihin, sillä kaapeloinnit ja muut työt tehdään Herman IT henkilökunnan, partnereiden ja operaattoreiden toimesta. Konsernin oma verkko-osaaminen ja olemassa olevien tietoliikenneverkkojen hyödyntäminen (KAISAnet) on Herman IT:n asiakkaiden käytettävissä. Herman IT on Cinia PoP-lokaatio, mikä mahdollistaa nopean C-Lion merikaapeliyhteyden hyödyntämisen. Lisäksi saatavilla ovat kaikkien kansallisten operaattoreiden yhteydet.

Smart Hands palvelu

Smart Hands palvelu tuotetaan 24/7 Herman IT:n asiantuntevan konesalitiimin toimesta. Toimimme konesalissa täyttäen asiakkaan tarpeet niin ongelmanselvityksen kuin etätuenkin osalta. Palvelumme avulla asiakas varmistaa yrityksensä liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisen.

Herman IT konesalitiimi on partneri, johon asiakas voi luottaa, suoritamme työt nopeasti ja asiantuntijan kokemuksella. Asiakas voi hyödyntää konesalitiimimme apua mm. seuraavissa tehtävissä:

– Laitteiden siirto konesalissa tai räkkikaapin sisällä
– Patch paneelien esikaapelointi
– Patch kaapeleiden jatkaminen laitteiden ja paneelin välillä
– Kaapelointisuunnitelman valmistaminen, toteutus sekä dokumentointi
– Laitteiden inventointi ja dokumentaatio
– Vikaantuneiden komponenttien vaihto, jotka on suunniteltu vaihdettavaksi on-site.

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 12.9.2019

Case Rollock – Security through the cloud

Smart Lock Market Growth Boosted By the Rising Popularity of Smartphones As the global smart lock industry is in...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 30.8.2019

Työharjoittelussa Herman IT:llä

Aleksi, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Kajaanin ammattikorkeakoulusta -Hakeuduin Herman IT:lle työharjoitteluun opiskelijoille suunnatun mobiilisovelluksen Tuudon kautta. Ilmoituksessa etsittiin myynnin-...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 16.8.2019

Partner Blog: Learning from data and providing hidden insights

Nelson Fernandes, Senior VP Product & Global Business Development, Planet-AI Planet-AI is a science and R&D driven software company...

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

[recaptcha size:compact]