Palvelinympäristöt

Räkkikaapit

Palvelumme on paljon muuta kuin pelkkä räkkikaappi. Kattava lisävalikoima tietoliikenne-, smart hands- ja tietoturvapalveluita on vasta alkusoittoa. Colocation palvelumme asiakkaat arvostavat maailmanluokan konesalimme tehokkuutta, joka perustuu alle 1,2 PUE-tehokkuuteen. Jokainen räkkikaappi on varustettu kahdella virranottimella itsenäisistä virtakiskoista, A-syöttö on UPS-varmennettu ja B-syöttö varmentamaton. ”True-2N” System + System sähkönsyöttö saadaan suoraan Suomen kantaverkosta. Tämä lisäksi tarjoamme vastaanotto-, asennus- ja valvontapalveluita, joihin voidaan sisällyttää kaikki asiakkaan tarvitsemat käyttöönottoon ja päivittäiseen operointiin tarvittavat palvelut.

Palveluun kuuluu:
– kylmäkäytävä jäähdytys
– Räkki virtalähde 32A 3-vaihe
– Suunniteltu räkkikaappi kuorma 16 kW
– A+B sähkönsyöttö (True-2N)
– Räkkikaappi 42U (600-800 mm)
– PDU:t 3-vaihe 32A
– Optio Biometric turvalukko

Dedikoidut ”häkit”

Herman IT tarjoaa dedikoitua ”häkkitilaa” asiakkaille, jotka tarvitsevat järeämpää turvallisuutta ja yksityisyyttä. Asiakkaan aidattu alue lisää yhden fyysisen tietoturva kerroksen, vaarantamatta kuitenkaan jäähdytyksen tehokkuutta.

Yleisimpiä käyttötapauksia dedikoidulle ”häkkitilalle” ovat: High security Blockchain ympäristöt, toimialakohtaiset HPC –ympäristöt sekä dedikoitujen pilviympäristöjen palvelin ja levykapasiteetti.

Data Center hallit

Konesalitiimimme ja partnereidemme avulla voimme auttaa asiakkaitamme konesalin suunnittelussa, rakentamisessa, valvonnassa sekä ylläpidossa. Voimme tarjota uuden konesalin täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti, avaimet käteen toimituksena. Alueellisten- ja strategisten kumppaneiden avulla Herman IT avustaa asiakkaitaan saamaan Renforsin Rannan kustannushyödyt heti käyttöön.

Operaattorineutraalina konesalina mahdollistamme asiakkaalle vapauden kilpailuttaa yhteytensä eri operaattoreiden kesken. Alueelle tulee useita fyysisiä kuitureittejä Herman IT meet-me huoneisiin. Asiakkailla ei ole pääsyä näihin tiloihin, sillä kaapeloinnit ja muut työt tehdään Herman IT henkilökunnan, partnereiden ja operaattoreiden toimesta. Konsernin oma verkko-osaaminen ja olemassa olevien tietoliikenneverkkojen hyödyntäminen (KAISAnet) on Herman IT:n asiakkaiden käytettävissä. Herman IT on Cinia PoP-lokaatio, mikä mahdollistaa nopean C-Lion merikaapeliyhteyden hyödyntämisen. Lisäksi saatavilla ovat kaikkien kansallisten operaattoreiden yhteydet.

Smart Hands palvelu

Smart Hands palvelu tuotetaan 24/7 Herman IT:n asiantuntevan konesalitiimin toimesta. Toimimme konesalissa täyttäen asiakkaan tarpeet niin ongelmanselvityksen kuin etätuenkin osalta. Palvelumme avulla asiakas varmistaa yrityksensä liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisen.

Herman IT konesalitiimi on partneri, johon asiakas voi luottaa, suoritamme työt nopeasti ja asiantuntijan kokemuksella. Asiakas voi hyödyntää konesalitiimimme apua mm. seuraavissa tehtävissä:

– Laitteiden siirto konesalissa tai räkkikaapin sisällä
– Patch paneelien esikaapelointi
– Patch kaapeleiden jatkaminen laitteiden ja paneelin välillä
– Kaapelointisuunnitelman valmistaminen, toteutus sekä dokumentointi
– Laitteiden inventointi ja dokumentaatio
– Vikaantuneiden komponenttien vaihto, jotka on suunniteltu vaihdettavaksi on-site.

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 28.9.2018

Data Cloud Europe 2018 – Part 1

Data Cloud Europe 2018 was the 15th year in the conference history.  Conference is recognized as a beacon of...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT | 20.6.2018

Blogi: Harjoittelussa Herman IT:llä

Näin harjoittelun päätteeksi on hyvä vähän avata kokemuksia. Aloitetaanpa siitä kuinka päädyin harjoitteluun Herman IT:lle. Sain tietää Data Center...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT | 15.6.2018

Blogi: Herman IT ja Kajaanin ammattikorkeakoulu – Rohkeita yhdessä

Kasvavana yrityksenä tarvitsemme yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneita tarvitaan tunnettuuden rakentamiseen, tulevaisuuden osaajien kasvattamiseen, yhteisten liiketoiminnallisten hyötyjen luomiseen sekä omien työntekijöidemme työn...

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ