Konesali- ja pilvipalvelut

Siilojen purku ja näkymä dataan, kasvava tai joustava kapasiteetin tarve, turvallisuuspuutteiden korjaaminen, paremman tehokkuuden tavoittelu IT:n ylläpidossa, jatkuvuus ja kustannusvarmuus, palvelinlaitteistojen uusimisen helppous sekä palvelimille ja palvelinkaapeille  optimoitujen konesalitilojen tarve ovat usein syitä ulkoistaa IT-ympäristöt ja niiden hallinta.

IT-ympäristöjen hallinta harvoin on asiakkaidemme ydinosaamista, mutta toisin on Herman IT:n laita; meidän tehtävämme on tuottaa asiakkaalle IT-infraratkaisut turvallisina ja kustannustehokkaina palveluina, sekä lokaalisti että globaalisti.

Tutustu Herman IT:n laitetilapalveluun, privaattipilveen ja managed hosting -palveluun

Palvelintilojen ulkoistaminen lisää turvallisuutta, pilvipohjaisen infran hyödyntäminen taas lisää joustavuutta, mutta hyötyjä on muitakin:

 • Varmistat IT-ympäristön yhteensopivuuden organisaation käytäntöjen kanssa, esim. datan käytettävyys ja näkymä dataan
 • IT-ulkoistuksella vältät etupainotteiset investoinnit omaan rautaan
 • Maksat vain tarvitsemastasi konesali- tai pilvikapasiteetista
 • Varmistat skaalautuvan kapasiteetin kaikissa tilanteissa
 • Saat tueksesi Herman IT:n IT-asiantuntijoiden osaamisen
 • Vapautat organisaatiosi IT-henkilöresursseja lisäarvoa tuottavampiin tehtäviin.

Herman IT Colocation – turvallinen laitetila on myös ekotehokas

Colocation-palvelu varmistaa palvelimille turvallisen sijoituspaikan, edullisen sähkönhinnan ja ylläpidon Herman IT:n asiantuntijoiden toimesta.

Raskaan laskennan kuormille optimoidut konesalimme ovat turvallinen koti palvelimillesi, sillä organisaatiomme tietoturvallisuusjärjestelmä täyttää ISO/IEC 27001:2013 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyy Colocation- ja konesalin infrastruktuuripalvelut.

Katkoton ja hyvin edullinen sähkö skaalautuu suurteholaskennan tarpeisiin, mutta on peräisin uusiutuvista energialähteistä.  Palvelun avulla vältät massiiviset konesalin rakentamiseen liittyvät investoinnit ja varmistat laajemmat turvallisuuspalvelut sekä kriittisten palveluelementtien redundanttisuuden, skaalautuvuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamisen. Smart Hands-palvelumme data center-asiantuntijat pitävät huolta konesaliimme sijoitetuista laitteistasi.

Tarvitseko räkkipaikan, kaapin tai kokonaisen konesalin?

Valitse täältä tarpeeseesi sopiva ratkaisu ja jätä meille tarjouspyyntö!

Pilvipohjaiset IT-infrapalvelut – Herman IT SuperCloud

Herman IT SuperCloud varmistaa laadukkaan palveluntuotannon kaikkialla maailmassa, läpinäkyvästi, lokaalisti ja lyhyellä latenssilla – kansallisen datan säilytystä koskevan lainsäädännön huomioiden. Turvallinen privaattipilvi soveltuu kaikkien organisaatioiden IT-infrastruktuuritarpeisiin.

SuperCloudiin kuuluu kattava kokoelma palveluita sekä nopeat tietoliikenneyhteydet kaikkialle maailmaan. Kapasiteetti on hallinnassasi ja joustaa tarpeidesi mukaan. SuperCloud on yhdistettävissä helposti muihin ympäristöihin (on-prem ja julkipilvi) hybridipilviratkaisuksi. Käyttöösi saat hallintatyökalun, joka antaa sinulle näkymän ja hallinnan myös olemassa oleville ympäristöillesi, olipa ne sijoitettu omaan konesaliisi tai toiselle pilvipalvelukumppanille. Työkalun avulla voit helposti ja nopeasti skaalata palveluitamme sekä provisioida uusia palveluita sinne missä asiakkaasikin ovat.

Kyllästynyt siiloutuneeseen dataan tai hankalasti hallittavaan IT-infrastruktuuriin?

Tutustu tarkemmin SuperCloudiin ja kerro meille tarpeestasi! Olemme yhteydessä seuraavana työpäivänä.

Herman IT palvelimien hallinta ja ylläpito -palvelu

Vapauta asiantuntijoidesi aikaa IT-alustan ylläpidosta tuottavampien tehtävien hoitoon. Tuotamme asiakkaalle muokattavissa olevan dashboard -näkymän oman ympäristön vaatimusten mukaiseen valvontaan, mm. palvelinten ja tallennustilan osalta.

Anna palvelimesi ammattilaistemme valvontaan! Herman IT Smart Hands -palveluun kuuluvat:

 • Laitteiden siirto konesalissa tai räkkikaapin sisällä
 • Patch-paneelien esikaapelointi
 • Patch-kaapeleiden jatkaminen laitteiden ja paneelin välillä
 • Kaapelointisuunnitelman valmistaminen, toteutus sekä dokumentointi
 • Laitteiden inventointi ja dokumentaatio
 • Vikaantuneiden komponenttien vaihto, jotka on suunniteltu vaihdettavaksi on-site.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Saat meiltä kapasiteettitarpeesi mukaisen kustannusarvionseuraavan työpäivän aikana!

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 14.11.2019

Sinulla on mahdollisuus kurkistaa Herman IT:n päivään

Herman IT:llä työskentelee monipuolinen joukko osaajia, joiden tekemä työ näkyy asiakkaillemme monin eri tavoin. Mitä tekee System Designer Samuli...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 6.11.2019

Think Summit Helsinki 2019

Think Summit on IBM:n vuotuinen lippulaivatapahtuma, joka kokoaa päiväksi yhteen niin IBM:n kumppanit kuin asiakkaatkin. Päivän aikana kuullaan kiinnostavia...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 24.10.2019

Laitetilapalvelu IT-strategian osana

Laitetilapalvelu, tunnetaan myös colocation-palvelun nimellä, on palvelu, jossa datakeskusoperaattori tarjoaa asiakkaidensa palvelimille ja muille laitteille tilan omasta konesalistaan. Palvelumaksu...

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ