Konesalipalvelut

Liiketoimintakriittisen datan määrä kasvaa merkittävästi, siksi sen säilyttäminen ja jalostaminen edellyttävät uusia, entistä tehokkaampia ratkaisuja.

Konesaliulkoistus on paras tapa varmistaa IT-ympäristö ja prosessien yhteensopivuus organisaation kasvavien vaatimusten ja käytäntöjen kanssa. Ulkoistamalla säästää: ei etupainoisia investointeja vanhenevaan teknologiaan, maksat vain tarvitsemastasi kapasiteetista. Ulkoistettu konesalisi skaalautuu tarpeesi mukaan, Herman IT:n varmistaessa kapasiteetin saatavuuden. Ulkoistamalla konesalin Herman IT:lle vapautat myös henkilöstäresursseja aidosti lisäarvoa tuottavien tehtävien pariin.

Herman IT Colocation

Suomen edullisin ja luotettavin sähkö sekä huippuunsa viritetty ekotehokas konesalipalvelu.

HPC-kuormille optimoidut konesalimme ovat ISO-27001 sertifioituja. Colocation-palvelussa asiakkaan palvelin-, tietoliikenne- ja tallennuslaitteet on ulkoistettu palveluntarjoajalle. Palvelun avulla vältät massiiviset konesali-investoinnit ja varmistat laajemmat turvallisuuspalvelut ja kriittisten palveluelementtien redundanttisuuden, skaalautuvuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamisen.

Lue lisää palvelinympäristöistä!

Lokaatiomme Kajaanissa on samalla koti Tieteen tietotekniikan keskukselle, CSC:lle, sekä uudelle EuroHPC-keskuksen LUMI-supertietokoneelle.

Herman IT Smart Hands -palvelu

Herman IT konesalitiimi on partneri, johon asiakas voi luottaa. Suoritamme työt nopeasti ja asiantuntemuksella. Asiakas voi hyödyntää konesalitiimimme apua mm. seuraavissa tehtävissä:

  • Laitteiden siirto konesalissa tai räkkikaapin sisällä
  • Patch-paneelien esikaapelointi
  • Patch-kaapeleiden jatkaminen laitteiden ja paneelin välillä
  • Kaapelointisuunnitelman valmistaminen, toteutus sekä dokumentointi
  • Laitteiden inventointi ja dokumentaatio
  • Vikaantuneiden komponenttien vaihto, jotka on suunniteltu vaihdettavaksi on-site.

Herman IT Managed Hosting

Tuottamamme ylläpitopalvelut ovat 9000- ja 27001 sertifioituja.

Vapautamme asiakkaidemme asiantuntijoiden aikaa IT-alustan ylläpidosta tuottavampien tehtävien hoitoon. Tuotamme asiakkaalle muokattavissa olevan dashboard -näkymän oman ympäristön vaatimusten mukaiseen valvontaan, mm. palvelinten ja tallennustilan osalta. Käytettävät menetelmät ja sovitut käytännöt kuvataan asiakkaalle toimitettavassa menetelmäkäsikirjassa, jonka ajantasaisuudesta vastaamme.

IT:n ja sovellusten modernisointi

Konttipohjaiset alustat mahdollistavat modernisoinnin sekä lisäävät tehokkuutta ja turvallisuutta.

Sovellusmodernisointi on ajankohtaista, kun nykyiset sovellukset ja alustat alkavat lähestyä elinkaarensa loppua. Tavoitteena on saavuttaa pilvinatiivit sovellukset, joita voidaan ajaa alusta-agnostisesti nykyaikaisilla pilvialustoilla. Konttipohjainen alusta on varsin yleinen alusta uusille sovelluksille, konttiteknologian hyödyt muodostuvat parantuneesta resurssien käytöstä, skaalautumisesta sekä vakioiduista ympäristöistä.

Saat meiltä apua myös sovellusten konttikelpoisuuden arviointiin!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Saat meiltä kapasiteettitarpeesi mukaisen kustannusarvion pikaisesti

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 16.8.2019

Partner Blog: Learning from data and providing hidden insights

Nelson Fernandes, Senior VP Product & Global Business Development, Planet-AI Planet-AI is a science and R&D driven software company...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 6.6.2019

Kehitä ketterämmin, laita koodi konttiin

Konttiteknologia on sovelluskehityksen ketterä mahdollistaja, joka vapauttaa resursseja ja tuottaa säästöjä. Kontti lyhyesti Kontteja ja kontitusta voi kuvailla monellakin...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 10.4.2019

Miksi konesalien energiaverotusta pitäisi muuttaa?

Dataa tuotetaan ja kulutetaan yhä kiihtyvällä tahdilla. Dataa tuotetaan kaikkialla, ja valtaosa käyttämistämme palveluista on jo digitaalisia, tai niihin...

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ