Konesali- ja pilvipalvelut

Datan turvallinen varastointi ja hyötykäyttö, työkuormien ajoon tarvittava joustavan kapasiteetin tarve, IT:n turvallisuuspuutteet,  paremman tehokkuuden tavoittelu, jatkuvuus ja kustannusvarmuus ovat hyviä syitä ulkoistaa IT-ympäristöt. 

Usein ulkoistamista pohditaan kustannussyistä myös, kun on aika uusia palvelinlaitteistoja tai kasvattaa palvelinkaappien tarvitsemia laitetiloja. Digitalisaation myötä datan hyödyntämisestä ollaan kiinnostuneita, siilodatan hyötykäyttö vaatii usein ulkoistetun asiantuntijan ja palveluntuottajan löytämistä.

IT-ympäristöjen hallinta harvoin on asiakkaidemme ydinosaamista, mutta toisin on Herman IT:n laita; meidän tehtävämme on tuottaa asiakkaalle IT-infraratkaisut turvallisina ja kustannustehokkaina palveluina, sekä lokaalisti että globaalisti.

Palvelintilojen ulkoistaminen lisää turvallisuutta, pilvipohjaisen infran hyödyntäminen taas lisää joustavuutta, mutta hyötyjä on muitakin:

 • Varmistat IT-ympäristön yhteensopivuuden organisaation käytäntöjen kanssa, esim. datan käytettävyys ja näkymä dataan
 • IT-ulkoistuksella vältät etupainotteiset investoinnit omaan rautaan
 • Maksat vain tarvitsemastasi konesali- tai pilvikapasiteetista
 • Varmistat skaalautuvan kapasiteetin kaikissa tilanteissa
 • Saat tueksesi Herman IT:n IT-asiantuntijoiden osaamisen
 • Vapautat organisaatiosi IT-henkilöresursseja lisäarvoa tuottavampiin tehtäviin.

Pilvipohjainen IT-infra globaalisti

Herman IT SuperCloud varmistaa laadukkaan palveluntuotannon kaikkialla maailmassa, läpinäkyvästi, lokaalisti ja lyhyellä latenssilla – kansallisen datan säilytystä koskevan lainsäädännön huomioiden. Turvallinen privaattipilvi soveltuu kaikkien organisaatioiden IT-infrastruktuuritarpeisiin.

SuperCloudiin kuuluu kattava kokoelma palveluita sekä nopeat tietoliikenneyhteydet kaikkialle maailmaan. Kapasiteetti on hallinnassasi ja joustaa tarpeidesi mukaan. SuperCloud on yhdistettävissä helposti muihin ympäristöihin (on-prem ja julkipilvi) hybridipilviratkaisuksi. Käyttöösi saat hallintatyökalun, joka antaa sinulle näkymän ja hallinnan myös olemassa oleville ympäristöillesi, olipa ne sijoitettu omaan konesaliisi tai toiselle pilvipalvelukumppanille. Työkalun avulla voit helposti ja nopeasti skaalata palveluitamme sekä provisioida uusia palveluita sinne missä asiakkaasikin ovat.

Kun on tarve kasvattaa fyysisien palvelimien tarvitsemaa tilaa – tai löytää optimoitu, turvallinen ja ekotehokas laitetila

Colocation-palvelu varmistaa palvelimille turvallisen sijoituspaikan Herman IT:n konesalissa Kajaanissa. Sähkön hinta on erittäin kilpailukykyinen, sen saatavuus katkotonta, ja osaava henkilöstömme tuottaa tarvittaessa ylläpidon palveluita.

Raskaan laskennan kuormille optimoidut konesalimme ovat turvallinen koti palvelimillesi, sillä organisaatiomme tietoturvallisuusjärjestelmä täyttää ISO/IEC 27001:2013 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyy Colocation- ja konesalin infrastruktuuripalvelut.

Katkoton ja hyvin edullinen sähkö skaalautuu suurteholaskennan tarpeisiin, mutta on peräisin uusiutuvista energialähteistä.  Palvelun avulla vältät massiiviset konesalin rakentamiseen liittyvät investoinnit ja varmistat laajemmat turvallisuuspalvelut sekä kriittisten palveluelementtien redundanttisuuden, skaalautuvuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamisen. Smart Hands-palvelumme data center-asiantuntijat pitävät huolta konesaliimme sijoitetuista laitteistasi.

Tarvitseko räkkipaikan, kaapin tai kokonaisen konesalin?

Valitse täältä tarpeeseesi sopiva ratkaisu ja jätä meille tarjouspyyntö

Anna fyysiset palvelimesi ammattilaistemme valvontaan!

 • Laitteiden siirto konesalissa tai räkkikaapin sisällä
 • Patch-paneelien esikaapelointi
 • Patch-kaapeleiden jatkaminen laitteiden ja paneelin välillä
 • Kaapelointisuunnitelman valmistaminen, toteutus sekä dokumentointi
 • Laitteiden inventointi ja dokumentaatio
 • Vikaantuneiden komponenttien vaihto, jotka on suunniteltu vaihdettavaksi on-site.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Saat meiltä kapasiteettitarpeesi mukaisen kustannusarvionseuraavan työpäivän aikana!

Jo sinua kiinnostaa konesaliulkoistus, lue myös:

Datanhallinnan helppous mahdollistaa ketterän kansainvälistymisen

Laitetilapalvelu osana IT-strategiaa

 

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 4.3.2020

Autoteollisuuden tuotekehityshaasteita ratkotaan ekosysteemeissä

Murrosvaiheessa oleva autoteollisuus (automotive), mukaan lukien kuljetusala, on edelleen keskeinen toimiala Euroopan vaurauden takana. Ala työllistää suoraan tai epäsuorasti...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 20.2.2020

Kun dataa joutuu hukkaan, on syynä usein ihminen

Miten varautua datakatoon ja mikä on kokonaisedullisin tapa varmistaa jatkuvuus? Digitaalinen liiketoiminta, eli lähestulkoon aivan kaikki liiketoiminta tavalla tai...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 20.1.2020

Teknologia sulautuu kaikkeen

Otsikko on yksi tunnistetuista megatrendeistä Sitran hiljattain julkaistussa Megatrendit 2020 –raportissa. Megatrendi määritellään Sitran raportissa useista ilmiöistä koostuvaksi yleiseksi...

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ