Älykkäät ohjelmistoalustat palveluina

IBM on hiljattain lanseerannut IBM Cloud Private (ICP) ohjelmistoalustan, joka tarjoaa käyttöön julkipilven tyyppisesti konttiteknologiaa ja monipuolista pilviorkestrointia haluttaessa myös on-prem –konesalista tuotettavaksi. IBM Cloud Private for Data (ICP4D) on ICP-johdannainen tuotealusta, joka antaa alustan, työkalut ja myös tekoälyn datan lisäarvon ulosmittaamiseksi. Herman IT tarjoaa mainitut alustat palveluna omista konesaleistaan vahvan ekosysteemin tukemana, lisäksi saat tarvittaessa apua datan valmisteluun analytiikkakelpoisesksi.

IBM Cloud Private perustuu avoimeen Kubernetes-konttiarkkitehtuuriin

IBM Cloud Private -pilviympäristö antaa mahdollisuuksia hyödyntää jo olemassa olevaa IT-infrastruktuuria datanhallintaan, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden ottaa käyttöön julkisia palveluita joustavasti ja nopeasti. IBM Cloud Private perustuu avoimeen Kubernetes-konttiarkkitehtuuriin, yhdessä Docker- ja Cloud Foundry -tuen kanssa se helpottaa työkuormien integroimista ja siirrettävyyttä eri pilviympäristöissä.

IBM Cloud Privaten tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Yhteensopivuus infrastruktuurien kanssa: ympäristö on yhteensopiva tunnetuimpien järjestelmätoimittajien, kuten Ciscon, Dell ECM:n, Intelin, Lenovon ja NetAppin kanssa. IBM Cloud Private on optimoitu IBM Z -, IBM Power Systems-, IBM Hyperconverged Systems – ja IBM Spectrum -järjestelmille.

Pilvialustojen ydin: tuki Cloud Foundrylle ja Kubernetesille, jotta sovelluksia ja työkuormia voidaan helposti siirtää alustalta tai pilviympäristöstä toiseen. IBM Cloud Private hyödyntää yleisimpiä PaaS-teknologioita ja sovelluskehittäjätyökaluja.

Yhdistettävyys tietokantoihin ja analytiikan hyödyntäminen: PostgreSQL, MongoDB, IBM DB2 ja IBM DB2 Warehousen datan ja analytiikan avulla on mahdollista saada kilpailuetua ja erottua joukosta.

Erilliset sovellus- ja integraatiopalvelut: mukana sovelluskehittäjille tarkoitettuja työkaluja sovellusten kehittämiseen, hallintaan ja tukipalveluihin, kuten IBM WebSphere, Open Liberty, MQ ja Microservice Builder.

Kehittäjille suunnatut työkalut: APM, Netcool, UrbanCode ja Cloud Brokerage, yms.

IBM Cloud Private

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 20.1.2020

Teknologia sulautuu kaikkeen

Otsikko on yksi tunnistetuista megatrendeistä Sitran hiljattain julkaistussa Megatrendit 2020 –raportissa. Megatrendi määritellään Sitran raportissa useista ilmiöistä koostuvaksi yleiseksi...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 14.11.2019

Sinulla on mahdollisuus kurkistaa Herman IT:n päivään

Herman IT:llä työskentelee monipuolinen joukko osaajia, joiden tekemä työ näkyy asiakkaillemme monin eri tavoin. Mitä tekee System Designer Samuli...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 6.11.2019

Think Summit Helsinki 2019

Think Summit on IBM:n vuotuinen lippulaivatapahtuma, joka kokoaa päiväksi yhteen niin IBM:n kumppanit kuin asiakkaatkin. Päivän aikana kuullaan kiinnostavia...

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ