Yhteydet

Kajaanissa on monipuoliset kuituyhteydet kolmeen (3) FICIX yhteyspisteeseen, joista yhteydet kulkevat eteenpäin myös Eurooppaan tietoverkkoihin Idän suuntaan. Kajaanista on myös suora kuituyhteys Venäjälle, joka mahdollistavat pääsyn myös Venäjän markkinoille.

Olemme täysin operaattori-neutraali toimija. Kaikki kansalliset tietoliikenneoperaattoriyhteydet ovat saatavilla kauttamme. Useat kuituyhteydet ja internet operaattorit takaavat kilpailukykyisen hinnoittelun. Operaattori-kuidut ovat valmiina kahdessa ”Meet Me Roomissa” (MMR). Varmistettu tietoliikenneyhteys on saatavilla molempiin konesaleihimme.

Tarjoamme fyysisiä- sekä virtuaalisia palomuuripalveluita. Asiakas voi halutessaan käyttää myös oma palomuuriaan ja yhteysverkkoaan. Asiakkaiden yhteyksien varmentamiseen käytetään esimerkiksi IPsec tai kaksisuuntaista autenttista SSL VPN palvelua.

Tarjoamme myös:
• Lan-to-Lan palvelut
• IP transit palvelut
• Kaapeloinnin suunnittelun ja asennuksen
• Kuormantasauspalvelut

POSTED BY Herman IT Markkinointi | 28.9.2018

Data Cloud Europe 2018 – Part 1

Data Cloud Europe 2018 was the 15th year in the conference history.  Conference is recognized as a beacon of...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT | 20.6.2018

Blogi: Harjoittelussa Herman IT:llä

Näin harjoittelun päätteeksi on hyvä vähän avata kokemuksia. Aloitetaanpa siitä kuinka päädyin harjoitteluun Herman IT:lle. Sain tietää Data Center...

Lue lisää

POSTED BY Herman IT | 15.6.2018

Blogi: Herman IT ja Kajaanin ammattikorkeakoulu – Rohkeita yhdessä

Kasvavana yrityksenä tarvitsemme yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneita tarvitaan tunnettuuden rakentamiseen, tulevaisuuden osaajien kasvattamiseen, yhteisten liiketoiminnallisten hyötyjen luomiseen sekä omien työntekijöidemme työn...

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Autamme mielellämme etsimään parhaan palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ