Herman IT Oy

Herman IT Oy on konesalipalveluiden edelläkävijä yhdistäen prosessiteollisuuden parhaat käytänteet, modernit maailman johtavat IT teknologiat ja huippuosaamisen. Olemme yksi johtavista konesalipalveluiden tuottajista Suomessa.

Herman IT on osa yli 100 – vuotiasta tietoliikenne- ja tekniikkapalveluihin keskittynyttä KPO – konsernia. Konsernin palveluksessa on n. 150 ammattilaista. Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus, jonka toteuttamiseksi panostamme pitkäjänteisesti osaamisen ja palveluiden kehittämiseen. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme muodostaa menestyksemme perustan.

STABLE

Herman IT on osa yli 100 – vuotiasta tietoliikenne- ja tekniikkapalveluihin keskittynyttä KPO – konsernia. Konsernin palveluksessa on n. 150 ammattilaista. Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus, jonka toteuttamiseksi panostamme pitkäjänteisesti osaamisen ja palveluiden kehittämiseen. Operatiivisten toimien- ja tilojen hallinta tapahtuu ISO/IEC 27001:2013 sertifioitujen käytänteiden mukaan. Valvomme datakeskustilojamme 24/7 ja toimitamme asiakkaalle tilanneraportit.

SECURE

Herman IT:lle on myönnetty tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien ISO/IEC 27001:2013 – sertifikaatti, joka kattaa Herman IT Data keskuksen Infrastruktuuri- ja Colocation palvelut.

IN FINLAND

Tarjoamme IT-palveluja ultramodernista datakeskuksestamme, Renforsin Rannasta, Kajaanista. Kajaanissa on monipuoliset kuituyhteydet kolmeen (3) FICIX internetpisteeseen, josta eteenpäin myös Eurooppan tietoverkkoihin Idän suuntaan.